Säkerhet och trygghet ska vara A och O på flyktingförläggningarna


flyktingarjönköping

Sverige, och dess städer och samhällen, har på några år förvandlats till ett stort uppehållsrum för diverse obskyra och trasiga människor från utlandet. Människor som har saker och upplevelser i bagaget som plågar dem svårt. Och deras inre pyrande aggressivitet kommer snart göra att någon av landets anställda på flyktingförläggningarna…ja, mister livet.

Ska det verkligen vara på det viset? Ska en hederlig och arbetsam anställd vara tvungen att sätta livet till innan myndigheterna begriper att asylsystemet har havererat?Utplaceringarna av förläggningarna – mitt inne i städerna, ja det gör så att städernas invånare inte längre känner någon säkerhet och trygghet. Så kan vi inte ga det!

Vissa av dessa presumtiva våldsverkare vandrar ju helt fritt i samhället, och det kan väl ändå inte vara meningen? Innan en flykting släpps ut i vårt samhälle så måste väl deras psykiska status undersökas? Jag kan tänka mig att många av dessa hitresta bär på trauman från upplevelser som skadat deras psykiska välbefinnande och gjort dem till just – Presumtiva våldsverkare.

Det är inte rasism eller främlingsfientlighet att tänks så här, utan det är att göra säkerhet och trygghet till A och O. Dessa personer ska ses som farliga och oberäkneliga, tills man har sett motsattsen. En anställd ska inte behöva bli mördad för att myndigheterna ska vakna upp!

Jönköpingsposten

Arn M Heldin

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s