En bild av Sverige – Som säger mer än tusen ord


FITTA (1)

Det är många i vårt land som inte längre tycker om att gå i skolan. Som inte längre tar åt sig av den kunskap som lärs ut. Det är nya tider nu, tyvärr. Det kvoteras och kläms in diverse obskyra individer. Individer som sakta men säkert håller på att förvandla den svenska skolan till ett lågpresterande och underbegåvat korthus. Det är nya tider nu, och det märks.

Hur ska våra barn lära sig korrekt svenska när läraren i klassen bryter på somaliska och inte klarar av den svenska grammatiken? Detta är ju oerhört oroande och kommer i slutändan obönhörligen leda till att våra svenska barn och ungdomar inte längre klarar av att bemästra sitt eget språk.

Är det verkligen rätta arbetsplatsen för en nysvensk, som inte ens kunde skriva eller läsa då hon kom till Sverige? Skolan måste väl ändå vara den plats där man inte slarvar, tar genvägar eller lär ut halvfabrikat!

Den svenska skolan ska reformeras och det ordentligt. i ska inte längre ha stora mångkulturella klasser med femtio elever. Elever som helt respektlöst sitter och pratar i mobiltelefon eller som kallar läraren för idiot eller svennehora. Sådant har ingen plats i skolan och inte i Sverige i övrigt heller.

Det är hög tid att tackla problemen där problemen är, och inte sitta med dumstruten på huvudet, och säga vad andra vill att man ska säga. Mångkultur, det hör inte hemma i den svenska skolan. Det är ju bara att besöka en högstadieklass i Rinkeby eller Tensta, för att se varför den svenska skolan havererat. Havererat fullständigt.

Arn M Heldin

Annonser

1 kommentar

Filed under Okategoriserade

One response to “En bild av Sverige – Som säger mer än tusen ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s