Går det verkligen att bli av med de rumänska zigenar-tiggarna?


Sverige är med i EU och det är också Rumänien, och en del andra länder i östregionen. Så länge vi är med i den styggelsen till union så kan vi inte stoppa dessa zigenare från att lagligt ta sig hit, uppehålla sig här och sitta utanför affärerna och tigga.

Vi kan inte göra ett dugg,,,, mer än kanske en sak? Just det! Lagstita. Varför inte införa ett totalt förbud mot detta tiggeri? För ingen vettig människa kan väl ändå vara rsärskilt oad över detta usla fenomen? Men varför lagstiftas det då inte om detta?

Svår fråga som det mesta här i Sverige just nu. Det politiskt korrekta Sverige som är oroligt över att få rasiststämpeln på sig? Troligen är det så, men det går att gör någonting åt. Sprid videoklipp, artiklar och tidningsnotiser om dessa bedragare.

Låt folket ute i stugorna se vad det verkligen handlar om, och då kanske vi kan få till en så pass kraftig missnöjesyttring och folkstorm, så att de avdomnade politikerna blir tvungna att ta tag i detta med hårdhandskarna och fatta obekväma beslut.

Youtube

Arn M Heldin

Annonser

2 kommentarer

Filed under Politik, Tiggeri, Zigenare

2 responses to “Går det verkligen att bli av med de rumänska zigenar-tiggarna?

  1. Ett enkelt sätt borde ju vara att inte ge dem fem öre men det kommer väl alltid nån trögis som gör det men tillslut så måste ju kranarna avta och de ger sig av.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s